Capture
برگزاری مراسم معنوی حماسی اربعین در دانشگاه حکیم سبزواری وبه همت معاونت فرهنگی واجتماعی با خیل عظیمی از دانشجویان در محوطه دانشکده ادبیات برگزارشد.
دکترکشاورز معاونت فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری به خبرنگار ماگفت:برپایی عزاداری امام حسین(علیه‌السلام) از تعظیم شعائر الهی است که حضور دانشجویان در برپایی این مراسم منجر به شناخت و تعمق دانشجویان از این حرکت حماسی وتاریخی می شود.
وی،واقعه‌ی عاشورا  را نبرد عقل و جهل معرفی کردوگفت: در واقع در عاشورا شیطان تمام فرزندانش را جمع کرد؛ واین یشان از قهار بودن دشمنان اسلامی می باشد که باید خیلی حواسمان به اعمالمان و انتخاب راه درست باشد چراکه خیلی از انسان‌های بزرگ که مستجاب الدعوه بودند فریب شیطان را خوردند ولی امام حسین علیه السلام شخصیتی نبود که فریب بخورد به همین دلیل هم بود که با توکل به خدا توانست پیروز شود.
اجرای گروه دمام توسط دانشجویان بسیجی و پخش شله زرد نذری بین دانشجویان وهمکاران،از دیگر برنامه های این روزبزرگ تاریخی بود.
Capture          Capture