r_1_150909031019-215x300 واگذاری کارگروه فرهنگی هنری کنگره بین المللی سربداران به حوزه معاونت فرهنگی نشان دهنده  ذبدگی و کارآمدی این حوزه در دانشگاه حکیم سبزواری است.
دکترحدادنیا،رئیس دانشگاه حکیم سبزواری که به منظور تقدیر از عوامل اجرایی جشنواره داستانی رضوی به حوزه فرهنگی حضور بهم رساند،در پی این نشست از اعتماد دانشگاه به حوزه فرهنگی در سیطره فعالیت های فرهنگی هنری و اجرای برنامه ها در سطوح مختلف،تاکیدکردوافزود:حوزه فرهنگی دانشگاه با برگزاری چندین برنامه در موضوعات مختلف و در بخش های دانشگاهی وحتی ملی توانسته است ید بیضائی در اجرای برنامه ها داشته باشد و پشتوانه محکمی برای دیگر بخش ها در دانشگاه باشد.
وی در ادامه بیان داشت:با توجه به جایگاه حوزه فرهنگی و قابلیت و اعتماد به این حوزه،کارگروه بخش اجرایی کنگره بین المللی سربداران به این حوزه واگذارمیگردد.
حدادنیا در ادامه باری دیگر توانمندی و منحصربه فرد بودن جشنواره ادبیات داستانی رضوی را مورد تقدیر قرارداد و خواستار مرخصی تشویقی کادر اجرایی از معاونت فرهنگی دکترکشاورزشد.
در ذیل به کارگروه های کنگره بین المللی جشنواره می پردازیم.
آقای دلبری : کارگروه برنامه ریزی،کارگردانی و مدیریت صحنه
آقای بابایی : کارگروه برنامه ها و جلوه های هنری
آقای داورپناه : کارگروه اجتماعی و نمایشگاهی
آقای زرقانی : کارگروه ارزیابی و مستندسازی
خانم مهرآبادی : کارگروه دکور،تشریفات و مدیریت تالار
خانم صاحب الزمانی : کارگروه اتاق فرمان و ضبط فنی
لازم به ذکر است کنگره بین المللی سربداران،25 و26آذرماه به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزارمیگردد.