index
حجت‌الاسلام کشاورز، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری هدف از برگزاری کنگره بین‌المللی سربداران در هفتصدمین سال وقوع نهضت سربداران با هدف بزرگداشت و انتقال پیام قیام سربداران به نسل امروز در سبزوار خبر داد.
وی با بیان اینکه تاکنون ۱۹۰مقاله به این همایش در سبزوار از کشورهای مختلف ارسال شده است، تصریح کرد: معرفی سربداران که افتخاری برای عالم تشیع بودند و مایه مباهات و سرافرازی ایران زمین هست، از دیگر اهداف برپایی این کنگره به شمار می‌رود.
دبیر فرهنگی ستاد اجرایی کنگره بین‌المللی سربداران با بیان اینکه افتتاحیه این بزرگداشت ۲۶ آذرماه برگزار می‌شود، گفت: این کنگره بین‌المللی طی سه روز در محل دانشگاه حکیم سبزواری برگزار و در نهایت با برگزاری مراسم اختتامیه در ۲۸ آذرماه به کار خود پایان می‌دهد.
حجت‌الاسلام کشاورز با بیان اینکه در این مراسم که با حضور رئیس همایش و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می‌شود، از هنرمندان دیار سربداران تجلیل به عمل خواهد آمدد.