Capture
رحیم زاده مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در دومین جلسه کاری ویژه جشنواره قرآن وعترت دانشجویی گفت: برگزاری جشنواره قرآنی می تواند به رشد معنوی و تلاش در جهت تقویت فضای قرآنی و اخلاق دینی در محیط دانشگاه ها بیانجامد.
وی در خصوص کشف و استفاده از عناصر مدیریتی و مفید که بتوانند در برگزاری هرچه بهتر جشنواره قرآنی کمک کنند تاکید کرد و افزود: انجمن ها، کانون‌ها و تشکل‌های دانشجویی به عنوان بازو‌های قدرتمند معاونت فرهنگی در اجرای برنامه‌های فرهنگی هستند که باید از ظرفیت های فکری و نیروهای اجرایی دانشجویان بهره جست.
مدیرفرهنگی، همراهی و همگرایی بین کارشناسان ، انجمن ها و کانون های دانشجویی را از ملزومات هرگونه فعالیت برشمرد و خواستار استفاده از پتانسیل ها، استعدادها و نیروی خلاق دانشجویی شد.
در انتهای جلسه مذکور، به ارائه پیشنهادات جهت چگونگی اجرای برنامه های قرآنی ویژه اختتامیه سی ویکمین جشنواره قرآن وعترت دانشجویی پرداخته شد.
لازم به ذکراست سی و یکمین جشنواره قرآن وعترت دانشجویی ۱۲و۱۳اسفندماه سال جاری در دانشگاه حکیم سبزواری برگزارمیشود.