نشست نمایندگان انجمن های علمی دانشگاه های کشور با حضور مدیرکل فرهنگی وزارت علوم
علی خیابانی بعنوان نماینده ۲۹انجمن  علمی دانشگاه حکیم سبزواری، در این جلسه حضور پیداکرد. وی یکی از مهم ترین و شاخص ترین دیدگاه های پراهمیت این نشست را،آشنایی بهتر مدیرفرهنگی وزارت با فعالیت ها،مشکلات و  نیامندی های دانشجویان فعال در انجمن های علمی عنوان کردوگفت:بنده به عنوان نماینده انجمن ها به بیان مسائلی چون : راه حلی برای انجمن های علمی درخصوص مشکلات مالی که می توان به  عنوان مهمترین  مانع رشد و بالقوه کردن طرح ها و ایده های دانشجویی از آن یاد کرد، ایجاد مراکز درآمدزایی و کارآفرینی، مشارکت دانشجویان در فعالیت های دانشگاهی و…اشاره کردم که دکترایرجی از صحبت ها و پیشنهادات ارائه شده،استقبال کرد.
نماینده انجمن های علمی دانشگاه حکیم،از تحولی در جشنواره ملی حرکت نیز سخن گفت و خواستار کیفیت در داوری و امتیازدهی بهتر انجمن ها شد.
این نشست ۱۳بهمن ماه در وزارت علوم برگزارشد.