index
بدنبال برگزاری شصت و سومین جلسه کمیته ناظربرنشریات دانشجویی، بابایی کارشناس مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری از صدور مجوز نشریه ای دیگر در دانشگاه ۸هزاردانشجویی حکیم سبزواری خبرداد.
کارشناس مسئول نشریات دانشجویی ضمن تاکید بر اهمیت آشنایی دانشجویان بر قوانین نشریات دانشجویی  گفت:دانشجویانی که در دانشگاه ها اقدام به انتشار نشریات دانشجویی می کنند،  باید مطابق قوانین وضع شده مدیران مسئول نشریات دانشجویی  قبل از گرفتن مجوز انتشار نشریه یک سری دوره های آموزشی را گذرانده باشند.
وی در ادامه از انتشار نشریه مستقل دانشجویی خبرداد وگفت: نشریه  ” مرزپرگهر” که به صورت مستقل به فعالیت می پردازد زین پس با موضوعات:فرهنگی،علمی،اجتماعی و سیاسی بصورت گاه نامه با مدیرمسئولی مصطفی غلامی در کتابخانه نشریات دانشجویی قرار خواهدگرفت.