۰۱
مدیریت فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری از نشستی با حضور دبیران انجمن های علمی در هفته آتی خبرداد.
رحیم زاده ضمن تاکید بر اهمیت جایگاه انجمن های علمی در دانشگاه ها بیان کرد:انجمن های علمی دانشجویی به عنوان یک نهاد مستقل جهت انجام فعالیتهای علمی در بدنه دانشگاه، رکن اساسی را در راستای تحقق اهداف مطرح شده از سوی وزارت علوم و انتظارات و سیاست گذاری های دانشگاهی ایفا می کند و می توان انجمن های دانشجویی را به عنوان  یکی از هسته های تخصصی،ایفا کننده، مهم ترین نقش های اساسی در پیشبرد اهداف علمی و توسعه دانش های نوین و تخصصی در دانشگاه ها معرفی کرد.
به همین منظور، وی از نشستی صمیمی جهت  تبادل نقطه نظرات، مسائل موجود در انجمن ها و ارائه راه کارهای مناسب در روزشنبه ۲۴بهمن ماه با حضور دبیران انجمن های علمی و کارشناس انجمن ها خبرداد.