old-radio
رسانه  از آن دسته وسایلی هستند که برای انتقال فرهنگ و افکار و سنت ها از سالیان گذشته در تمدن ها ظهور پیدا کرده اند و اکنون که طیف وسیعی از مردم جامعه به خصوص قشر جوان  و دانشجو به سمت رسانه های اینترنتی و شنیداری سوق پیدا کرده اند، از این رو حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری به تازگی به طراحی و تولید مجله صوتی جهت  فرهنگ سازی در ابعاد مختلف فرهنگی،اجتماعی و علمی دست زده است.
رحیم زاده مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم در این خصوص گفت: مجله صوتی حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی با هدف ﺻﺮﻓﻪ ﺟﻮﯾﯽ در زﻣﺎن آﻣﻮزش، ارﺗﺒﺎط آﺳﺎن‌ﺗﺮ ، ﺗﻔﻬﯿﻢ ﺑﻬﺘﺮ، در دسترس بودن و تسریع در فرایند آگاهی رساندن به مخاطب، به همت کانون تازه تاسیس گویندگان و گفتار دانشجو، انجام شده است.
وی ، ویژگی اصلی این مجله را ، با توجه به دسترسی دانشجویان به شبکه جهانی اینترنت، در اختیار داشتن آن عنوان کرد وگفت: اینترنت یکی از مهم‌ترین دستاوردهای پیشرفت بشری ست که این مجله با توجه به امکان شنیده شدن آنلاین و همچنین دارا بودن قابلیت دانلود، در حال حاضر می تواند یکی از  با ارزش ترین برنامه های ویژه در طبقه بندی دیگر برنامه های بااهمیت حوزه فرهنگی بشمار آید.
مدیرفرهنگی در انتها از انتشار اولین شماره این مجله خبرداد.