۲c28d7883beebc4d97a15ded15ab6b97
مهندسی ارزش از جمله مباحث نسبتاَ جدید در سیستم و نظام مدیریتی سازمانها و نهادهای مختلف است. بررسی ها حاکی از آن است که همه ساله بخش عظیمی از بودجه کشور صرف سرمایه‌گذاری در طرحهای بزرگ عمرانی و صنعتی می شود، در صورتی‌که ظرفیت صرفه‌جویی در هزینه این طرحها به طور متوسط حداقل ۱۰ درصد است. برخی از این طرحها با تاخیر مواجه می شوند که تاخیر در اجرای آنها ضمن آنکه هزینه های قابل ملاحظه ای را برای راه‌اندازی مجدد و یا تکمیل آنها به وجود می آورد در حقیقت سبب از دست رفتن منابع می شود. دلیل اصلی این مساله این است که درصد قابل توجهی از طرحهای عمرانی درمرحله اجرا دارای مشکلات اساسی در طراحی هستند.برای رفع مسایل فوق مهندسی ارزش که یک فن آوری شناخته شده و پذیرفته در جوامع صنعتی است به تدریج در جامعه فنی ایران نیز مطرح می شود و نقش بسزایی در کاهش هزینه‌های مربوط به اجرای طرحها خواهد داشت.
به همین منظورنشست علمی مهندسی ارزش  Value Engineeringتوسط انجمن علمی مواد و پلیمر با همکاری گروه نانو فناوری با حضور مهندس حسین شورستانی و دبیرعلمی و اجرایی دکترعلیرضا حسینی (عضو هیئت علمی گروه مهندسی مواد و پلیمر) و حسن اورنگ(نائب دبیرانجمن علمی مواد) چهارشنبه ۱۲/۱۲/۱۳۹۴ در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برگزار می شود.