مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری در خصوص فضای انتخاباتی پیش رو، درکشور گفت:در روزهایی که فضای جامعه از جمله دانشگاه  با شور و شوق انتخاباتی و حرارت موجود در معرفی کاندیداهای اصلح ، توام شده است تشکل های مجمع اسلامی، بسیج و انجمن اسلامی دانشجویی دانشگاه تریبون های آزاد را با موضوع “انتخابات برای ما یا برای آنها،درخواست دانشجویان از نمایندگان مجلس و مجلس دولتی یا غیردولتی”را در مجتمع آموزشی علوم انسانی برگزارکردند.
IMG_4411
رحیم زاده ضمن استقبال این گونه برنامه ها در سطح دانشگاه بیان کرد:دانشجویان دانشگاه حکیم و تشکل های دانشجویی در بسیاری از برنامه های علمی،فرهنگی و سیاسی در جامعه دارای جایگاه ویژه ای هستند که برگزاری تریبون آزاد  در این روزهای واپسین انتخابات که مورد حمایت مقام  معظم رهبری می باشد، از این امر مستثنی نیست.
SONY DSC
تریبون آزاد دانشجویی با  هرگونه دیدگاه و جناح های مورد توافق خود، با هدف آشنایی بیشتر دانشجویان با شاخصه های یک نماینده شایسته و لزوم حضور همه با هرگونه  سلیقه پای صندوق های رای، برگزارشد.