IMG_4142
برگزاری سی ویکمین جشنواره منطقه ای قرآن وعترت دانشجویی که به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری و به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی در اردیبهشت ماه سال آینده برگزارخواهد شد، به طور رسمی دبیرخانه آن آغاز  به کار کرده است.
رحیم زاده دبیر جشنواره قرآن و عترت دانشگاهی به خبرنگار ما گفت: در این جشنواره که از ۱۲ لغایت ۱۴ اردیبهشت  ماه سال آینده برگزار می‌شود، دانشجویان برگزیده مسابقات مرحله دانشگاهی (مناطق ۲و۹ کشور) در ۲بخش شفاهی و کتبی به رقابت خواهند پرداخت.
پوسترک
مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری که دبیری جشنواره قرآن وعترت دانشگاهی را برعهده دارد ضمن اعلام این خبرافزود: معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم تاکنون فعالیت های بسیاری را در زمینه معارف قرآنی انجام داده است، از جمله آن می توان به برگزاری جشنواره منطقه ای قرآنی در ۹۰سال اشاره کرد.
وی همچنین برپایی اینگونه جشنواره ها را زمینه ای برای رشد فضای معنوی درمحیط دانشگاهی بیان کرد و افزود: ان شاالله به زودی شاهد برگزاری این جشنواره در سطح منطقه خواهیم بود.
جهت دریافت و آگهی از اخبارجشنواره کلیک نمایید.