پوسترک
به گزارش خبرگزاری سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری به نقل از سایت رسمی قرآنی وزارت علوم،دبیرخانه جشنواره منطقه ای قرآن  وعترت دانشجویی را دانشگاه های سراسرکشوررا اعلام کرد.
دانشگاه های تربیت مدرس، حکیم سبزواری، زنجان، کاشان و خلیج فارس بوشهر به عنوان دبیرخانه های مرحله منطقه ای جشنواره قرآن و عترت دانشجویان معرفی شدند.
پس از برگزاری مرحله دانشگاهی سی و یکمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان، برگزیدگان دانشگاهی در مرحله منطقه ای که اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ برگزار می شود با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
بر این اساس؛ دانشگاه تربیت مدرس به عنوان دبیرخانه و میزبان دانشگاه های منطقه یک کشور، دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان دبیرخانه و میزبان دانشگاه های مناطق ۲ و ۹ کشور، زنجان دانشگاه های مناطق ۳ و ۵، کاشان دانشگاه های مناطق ۴ و ۶ و خلیج فارس بوشهر دانشگاه های مناطق ۷ و ۸، سی و یکمین جشنواره قران و عترت دانشجویان را برگزار خواهند نمود. پس از برگزاری مرحله منطقه ای در اردیبهشت ماه سال آتی، برگزیدگان، در مرحله سراسری در سطح دانشجویان دانشگاه های دولتی رقابت خواهند نمود.
زمان دقیق برگزاری جشنواره در هر یک از مناطق، متعاقباً اعلام می گردد.
برای دریافت جدول میزبانان مناطق، روی لینک زیر کلیک نمایید.