photo_2016-03-02_07-39-24-1-702x336
index
عباس بابایی کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری که دراین جشنواره مطبوعاتی حضور داشت طی تماس تلفنی به خبرنگارما گفت: هیاهو و شوق دانشجویان با تفکرات و اهداف متفاوت، شور و حالی خاص را به جشنواره داده بود.
بابایی از وجود۴۲عنوان نشریات دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری که سابقه برخی از آنها به بیش از۵سال فعالیت می رسد اشاره کردوگفت: در نهمین جشنواره نشریات دانشجویی که تقریبا از تمامی استان های حضور دارند، بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ اثر شامل دو هزار و ۳۰۰ نشریه شرکت کرده اند.
photo_2016-03-02_07-39-20-768x432 (1)
کارشناس نشریات دانشجویی دانشگاه حضور سید ضیاء هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را از مهم ترین برنامه های این جشنواره عنوان کردوگفت: هاشمی در جمع کارشناسان، دانشجویان و خبرنگاران ضمن اشاره به موثر بودن فعالیت دانشجویان در صفحات مجازی، افزود: برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی یک نقطه عطفی در حرکت های مطبوعاتی در فضای دانشگاه است.
photo_2016-03-02_07-39-41-768x432
عباس بابایی در ادامه یادآورشد: مراسم اختتامیه نهمین جشنواره نشریات دانشجویی روز پنج شنبه با حضور مدیران و مسولان دستگاه های مرتبط برگزار خواهد شد.
لازم به ذکراست؛ امیر حسین رضایی مدیر مسئول نشریه دانشجویی خشت که در جشنواره حرکت دانشجویی مقام برتر در بخش نشریات دانشجویی را از آن خود کرده بود ومحمد جواد ساعی مدیرمسئول نشریه دانشجویی مسیر،نمایندگان دیگر نشریات دانشگاهی حکیم در این جشنواره مطبوعاتی بودند.