رحیم زاده از تشکیل کارگروه های تخصصی ویژه جشنواره حرکت دانشجویی خبرداد.
IMG_4152
رحیم زاده ضمن اعلام خبر برگزاری جشنواره حرکت دانشجویی در اردیبهشت ماه سال آینده، ازتشکیل چهارکمیسیون تخصصی در طول برگزاری این جشنواره خبرداد و گفت: با توجه به اینکه جشنواره دانشجویی و ملی حرکت از مهم ترین مسابقات و رقابت های دانشجویی در زمینه علمی بشمار می رود و دانشجویان تجربیات و فعالیت های علمی یکسال تحصیلی خود را به نمایش خواهندگذاشت، از این رو با حضور کارشناس امورانجمن ها، دبیر شورای دبیران و همچنین دبیرشورای راهبردی دانشجویی، ضمن تشکیل جلسات متعدد، اقدام به تشکیل  ۴ کمیسیون جهت برگزاری هرچه بهتر این جشنواره نموده ایم.
مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری، با اشاره به حمایت از انجمن های علمی و ایجاد بستری برای تمرین کارجمعی، در زمینه پژوهشی، فناوری و ایجاد محل کارآموزی برای دانشجویان، ازچهار کمیسیون کارافرینی،ارتباط با صنعت، مطالبات و دستور عمل و آیین نامه های دانشجویی نام برد و گفت: علاوه بر هموار نمودن مسیر برگزاری جشنواره حرکت، انتخاب مشاورین هنری برای هریک از دانشکده ها ،مهم ترین نتایج و دستاورده این جلسه برشمرد.
لازم به ذکر است هفتمین جشنواره دانشگاهی حرکت با حضور۲۹ انجمن علمی در نیمه اردیبهشت ماه سال آینده برگزارخواهدشد.