۶۵
رحیم زاده، از کسب مقام سوم توسط انجمن علمی مواد و متالوژی دانشگاه حکیم سبزواری در چهارمین مسابقات سراسری ریخته گری خبرداد.
چهارمین دوره  مسابقات ریخته گری که به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، پس از رقابت در دو بخش ریخته گری و انجماد، انجمن علمی مواد و متالوژی از دانشگاه حکیم سبزواری توانست دربخش انجماد، مقام سوم این دوره از مسابقات را از آن خود نماید.
۰۱۲
مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری ضمن اعلام خبر فوق،برگزاری این مسابقات را بستر مناسبی برای افزایش مهارت‌های کاربردی، ارتقای علمی و عملی دانشجویان و آشنایی آنان با آخرین پژوهش‌های کاربردی در زمینه ریخته‌گری و انجماد فلزات را در جهان عنوان کرد.
وی همچنین، ویژگی های بهینه سازی انرژی، تولید قطعات فلزی (آهنی، غیر آهنی) با هندسه‌ای پیچیده و منطبق با نیازهای بازار، میزان مقاومت قطعات تولیدی در بررسی تست‌های مخرب و غیر مخرب با در نظر گرفتن پارامترهای سرعت، زمان و درجه حرارت با کیفیتی مطلوب در کشور را از مزیت های این مسابقات معرفی کرد.