DSC00852-768x512
طی مراسمی که از سوی ریاست دانشگاه حکیم سبزواری به منظور پاسداشت و قدردا نی از زحمات یکساله کارکنان و اعضاء هیئت علمی این دانشگاه در تالارشریعتی  برگزارشده بود،دکترحدادنیا ضمن تقدیر از زحمات تک تک پرسنل دومین دانشگاه بزرگ شمال شرق کشور،به ارائه گزارشاتی از لحاظ کمی و کیفی فعالیت ها در تمامی ابعاد علمی،پژوهشی،فرهنگی و آموزشی پرداخت.
Capture
جوادحدادنیا، طبق گزارش ارائه شده،به درخشش حوزه ی فرهنگی دانشگاه حکیم در وزارت علوم اشاره کرد و گفت: بحث فرهنگی در  سال ۹۴ به حول قوه الهی و همت و تلاش کارکنان این حوزه یه سمت و سوی کیفی کردن فعالیت ها حرکت کرده است و این حوزه درخشش خوبی را در سطح کشور داشته است.
وی همچنین حمایت، نظارت و همفکری حوزه ی دفتر مقام معظم رهبری دانشگاه  را در کیفی شدن فعالیت های فرهنگی دانشگاه بسیار مهم عنوان کرد و افزود:فعالیت های فرهنگی و قرآنی صورت گرفته توسط دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه  بستری جهت اعتلای فرهنگی این نهاد علمی  ایجاد کرده است.