۰۰
دبیرستاداجرایی سی ویکمین جشنواره منطقه ای قرآن و عترت دانشگاهی از داوری بخش مقدماتی این جشنواره به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری خبرداد.
دکتررمضانی،دبیرستاداجرایی جشنواره،ضمن تاکید بر اهمیت این جشنواره در حفظ روحیه معنوی دانشگاه،از دریافت بیش از۲۰۰اثر از دانشگاه های مناطق۲و۹ کشور که شامل  هفت استان خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، سمنان،گلستان، مازندران و گیلان است، به دبیرخانه جشنواره رسیده است.
مدیراجتماعی در ادامه افزود:طبق قوانین آیین نامه سراسری جشنواره قرآن و  عترت، کلیه آثار رسیده به دبیرخانه که در دوبخش ترتیل و تحقیق می باشد توسط داوران شهرستان در حال داوری مقدماتی می باشد.
لازم به ذکراست برگزاری مرحله نهایی جشنواره قرآن و عترت ۱۳و۱۴اردیبهشت ماه سال جاری به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری برگزارمیگردد.