برپایی نمایشگاه عکس و پوستر با عنوان” جلوه های ایثار” به همت بسیج کارکنان دانشگاه حکیم سبزواری در نگارخانه دائمی اسرار حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی برپا میگردد.
محمدرضا اردیبهشتی،مسئول بسیج کارکنان دانشگاه به خبرنگار ما گفت:هفته دفاع مقدس  فرصتی است برای بازنگری انقلاب و آرمانهای آن به همین منظور با برپایی نمایشگاه عکسی با موضوع حماسه آفرینی و ایثارگری رزمندگان هشت سال دفاع مقدس،سعی در زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این عزیزان داریم.
وی در ادامه ضمن ارج نهادن به مقام شامخ شهدا و رزمندگان و به منظور فرهنگ سازی و آشنایی جوانان با تاریخ حماسی و قهرمانان کشور،از تقدیرتعدادی از خانواده های شهدای منسوب به دانشگاه که بیشترین سابقه حضور داوطلبانه به جبهه حق علیه باطل را داشته اندخبرداد.
این نمایشگاه به مدت یک هفته از ۳۱ شهریور لغایت ۷ مهرماه در محل نگارخانه اسرار حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی ساعت۱۲/۳۰دایر خواهدبود.
لازم به ذکر است دانشگاه حکیم سبزواری با۵۳شهید و بیش از۱۰۰ایثارگر در تاریخ حماسی ایران نقش به سزایی داشته است.