کارشناس امورکانون ها و تشکل های اسلامی دانشگاه حکیم سبزواری از انتصاب “امین سردارآبادی” به عنوان عضو شورای مرکزی جنبش عدالتخواه خبرداد.
در پی برگزاری سی و سومین نشست سراسری اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی با عنوان «مهندس محمدجواد جلال‌فرد» که از ۲۳ تا ۲۸ مرداد، در دانشگاه تهران برگزار شد.انتخابات شورای مرکزی جنبش عدالتخواه را در تاریخ ۲۸ مردادماه باحضور نماینده نهاد رهبری در دانشگاهها و همچنین نماینده وزارت علوم به همراه داشت که  «امین سردارآبادی» نماینده انجمن اسلامی دانشگاه حکیم سبزواری، به عنوان عضوی از این شورا انتخاب شد.
IMG10073280
افراد شورا به شرح زیر می باشند:
صادق پور هاشمی
مجتبی رئیسی
شایان نادری
امین سردار آبادی
فاطمه یوسفی
همچنین انتخابات اعضای شورای نظارت بر جنبش عدالتخواه همزمان با انتخابات شورای مرکزی برگزار شد و افراد ذیل انتخاب شدند:
حسین شهبازی زاده
سلمان کدیور
سید مصطفی موسوی
با اتمام دوره یک ساله دبیری مجتبی رئیسی ، امین سردارآبادی ، دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان عدالتخواه دانشگاه حکیم سبزواری (آرمان) به عنوان دبیر جدید جنبش عدالتخواه دانشجویی انتخاب شد.
سردار آبادی، در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد رشته اقتصاد در دانشگاه علامه مشغول به تحصیل  می باشد  که در جلسه شورای مرکزی جنبش عدالتخواه  دانشجویی کشور با رای اعضاء، به عنوان دبیر برگزیده شد.