۰۴
برگزاری دوره های فیلم سازی،کارگردانی و بازگیری به روش کارگاهی با حضور رضاحامدی خواه از مدرسین دانشگاه هنر،با حضور دانشجویان و پیشکسوتان تئاترشهرستان سبزوار به کار خود پایان داد.
رحیم زاده هدف از برگزاری این دوره از کلاس ها،افزایش توان دانشجویان در شناخت استعدادها و آشنایی با افراد با تجربه و تربیت دانشجویان  هنرمند،متخصص و متعهد به جامعه هنری می باشد.
۰ ۰۵
مدیرفرهنگی دانشگاه حکیم در ادامه بیان کرد: کلاس کارگردانی بر اساس استانداردهای آموزشی دانشکده های سینمایی  معتبر  و سیستم آموزش توامان  با دروس تئوری و عملی (کارگاهی) انجام شد که حضور پیشکسوتان تئاتر و نویسندگانی چون:حسین غایبی،حسین شمس آبادی،سیدنوراله رضوی،حمیدی فر و همچنین رئیس اداره ارشاد شهرستان سبزوار و داورزن ،از مهم ترین ویژگی های این کارگاه بود که قوت قلبی برای دانشجویان به شمار آمد.
لازم به ذکر است کارگاه های مذکور در دو نوبت صبح و عصر طی روزهای پنجشنبه و جمعه در تالاربیهقی و موسسه فرهنگی هنری خورشیدرضوان برگزارشد.