کانون های فرهنگی در کنار انجمن های علمی،دارای کارکردها و گستردگی چشم گیری در نهادینه کردن نقش فوق العاده دانشجویان در فعالیت های خارج از مباحث درسی،دارند.
poster-730x696
از این رو کانون های فرهنگی دانشگاه حکیم با حضور در ششمین رویش،سعی در معرفی فعالیت های خود به سایر دانشگاه های کشور دارند.
سلیمانی ضمن بیان این نکته افزود:جشنواره رویش هر دوسال یکبار برگزار می شود که از بین۱۴کانون فعال در دانشگاه حکیم،توانستیم به مدت۱۰روز فعالیت های مربوط به  سال های۹۳الی شهریورماه۹۵ شامل۵کانون منتخب از دانشگاه را به دبیرخانه ششمین جشنواره ملی رویش ارسال نماییم.
کارشناس امورکانون ها،همچنین از وجود غرفه اختصاصی این دانشگاه به منظور معرفی توان مندی های کانون های فرهنگی دانشگاه حکیم به مدت ۳روز در جشنواره خبرداد و گفت:اختتامیه ششمین جشنواره ملی رویش توسط اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و با هدف حمایت از خلاقیت ها و نوآوری های کانون ها و نیز تداوم فعالیت های کانونی در آذر ماه سال جاری برگزار می شود.