برنامه ها و فعالیت های ستاد خیرین

وَالباقِياتُ الصّالِحاتُ خَيرٌ عِندَ رَبِّكَ ثَواباً وخَيرٌ أمَلاً
و نيكي‏ هاي ماندگار از نظر پاداش نزد پروردگارت بهتر و اميدوار كننده‌تر است

سوره كهف ، آيه ۴۶

دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان دومین دانشگاه بزرگ شرق کشور در راستاي سیاست های ابلاغی وزارت علوم  در جهت نهادينه شدن فعاليت هاي خيرين و استمرار و گسترش اين فعاليـت هـا در حوزه علم و پژوهش، اقدام به راه اندازی طرح “همیار دانشگاه حکیم سبزواری” به منظور اهداف خيرخواهانه و جلب مشاركت و كمك هاي مردمي فرهنگ دوستان، دانشگاهیان و علاقمند به آینده جوانان این مرز و بوم نموده است.

هدف از تشکیل این طرح بهره گیری از توانمندی های مادی و معنوی خیرین و تشویق و ترغیب نیکوکاران و نیک اندیشان در بورسیه کردن دانشجویان مستعد، حمایت از دانشجویان بی بضاعت، حمایت از فعالیت های آموزشی و فرهنگی وحمایت از کارآفرینان جوان دانشجو است.

اميدواریم كه این نونهال نوبنياد به درختي تنومند تبديل گرديده و بتواند در تبـديل دانشـگاه حکیم سبزواری به يك دانشگاه برتر در سطح کشور، سهم بسزايي ايفا نمايد.

اهداف :

اهدف  این طرح به شرح ذيل مي باشد:

۱- اشاعه و گسترش فرهنگ اسلامي وقف و باقيات و الصاحات در جامعه و بهره گيري در جهت رشد كمي و كيفي دانشگاه.

۲-ارائه مشاوره و بستر سازي جهت مشارکت بهينه خيّرين در طرح های آموزش عالي.

3- حمايت از دانشجويان مستعد دانشگاه از طريق اعطای بورس های تحصیلی.

4– حمايت از طرحهاي پژوهشي و تحقيقاتي دانشجويان و اساتيد دانشگاه.

5– حمايت از پژوهشگران و نخبگان دانشگاه.

6- حمايت از كارآفرينان جوان دانشجو و شركت هاي دانش بنيان نوپاي دانشگاه.

رئوس برنامه ها:

• حمایت از نخبگان و پژوهشگران دانشگاهی
  • اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان نخبه و ممتاز و مستعد
  • حمایت از دانشجویان بی بضاعت
  • کمک به کارآفرینی و ایجاد اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی
  • حمایت از پروژه ها و رساله های پایان نامه دانشجویان به منظور رفع نیازهای کشور و سوق به سمت کارآفرینی