مسابقات برنامه‌نويسي ICPC از سال ۱۹۹۷ به وسيله انجمن ACM و با هدف ارتقاي توانايي برنامه‌نويسي گروهي در بين دانشجويان بنا نهاده شد. اين مسابقه هر سال به صورت منطقه‌اي در نقاط مختلف جهان برگزار مي‌شود و برگزيدگان مسابقات منطقه‌اي جواز حضور در رقابت‌هاي بين‌المللي را دريافت مي‌كنند. اين مسابقه که به عنوان المپيك برنامه‌نويسي شناخته می‌شود با هدف حفظ و افزایش توانایی علمی دانشجویان و ایجاد روحیه و انگیزه رقابت علمی و ایجاد محیط همفکری و همکاری میان آن‌ها در جهت بروز خلاقیت و توانایی‌های ایشان برگزار می‌شود که علاوه بر داشتن بار علمی و فنی سبب ایجاد محیطی شاداب در میان شرکت‌کنندگان و دانشجویان سراسر کشور می‌گردد. در مسابقات برنامه‌نویسی منطقه 9 کشور که به میزبانی دانشگاه سمنان در 11 بهمن‌ماه 1402 برگزار گردید، دو تیم از دانشکده ریاضی وعلوم کامپیوتر با سرپرستی آقای دکتر مرتضی جعفرزاده شرکت کردند ،که پس از چهار ساعت رقابت فشرده، موفق به کسب رتبه نهم در بین بیش از 100 دانشجو در 41 تیم شرکت کننده از دانشگاه‌های منطقه 9 کشور گردیدند. هدف از اعزام تیم‌ها به این مسابقات آمادگی برای شرکت در مسابقه برنامه‌نویسی ICPC در منطقه‌ی غرب آسیا است. امید است با شرکت در چنین مسابقات و دوره‌هایی، شاهد شکوفایی استعداد‌ها و پیشرفت روزافزون سطح علمی دانشجویان این دانشکده باشیم.