هفتمین جشنواره غذایی دانشجویی – اردیبهشت 96

مسئول اداره تغذیه دانشگاه حکیم سبزورای با اعلام این خبر، اظهار کرد: هفتمین جشنواره خیریه غذایی مهرورزان به مناسبت هفته خوابگاه ها و به همت اداره تغذیه و انجمن خیریه دانشجویی  با حضور ۴۰گروه دانشجویی برگزار شد.
ناهید زمانی نژاد با اشاره به شرکت گسترده ی دانشجویان در این جشنواره خاطرنشان کرد: در این دوره از جشنواره سرآشپزانی از غذاخوری های دانشگاه و رستوران های برتر شهرستان حضور داشتند.

وی با بیان این مهم که این جشنواره اهداف خیریه را دنبال می کند، تصریح کرد: در این مراسم غذاهای تهیه شده توسط دانشجویان، کارکنان و اساتید در معرض فروش قرار گرفت و سود حاصله از فروش این غذاها به نفع انجمن خیریه دانشگاه به صندوق این انجمن واریز می شود.
اسامی برندگان :
در بخش غذا:  1-قاصدک 2-زردآبی 3-دختر قوچانی 4-نسترن
در بخش تزیین: 1-گرمای جنوب 2-دانش پز
در بخش دسر: 1-فتحی 2- زبان 92 و گل مریم
اسامی داوران:جناب آقای عادلی- سرکار خانم سهرابی- جناب آقای کلاته دولتی- جناب آقای محمدی- جناب خانم کرابی