همکاران گرامی، اعضای محترم هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری،

با درود و سلام،

همانگونه که مستحضر هستید انتخابات مجمع صنفی اساتید دانشگاه حکیم سبزواری در تاریخ  ۱۳ دیماه ۱۴۰۰ در محل سالن دکتر علی شریعتی دانشگاه برگزار گردید. اعضای منتخب و اعضای دوره گذشته مجمع لازم میدانند که قدردانی ویژه ای از همکاران گرامی بابت حضور و مشارکت گسترده و مؤثرشان بنمایند. مایه افتخار اعضای منتخب مجمع صنفی اساتید دانشگاه حکیم سبزواری می باشد که منتخبین آنان با رای بیش از 180 نفر از همکاران گرامی در مجمع حضور می یابند. اعضای منتخب در برابر این همه شور و حسن اعتماد شما همکاران سر تعظیم فرود آورده و ضمن شکر گزاری به درگاه خداوند منان و ابراز ارادت و تواضع به محضر شما بزرگان، نهایت قدرشناسی و سپاس خود را از شما عزیزان ابراز می نمایند. امیدواریم صادقانه، متواضعانه، بی منت و خستگی ناپذیر از همه فرصت‌ها برای پیگیری مطالبات برحق شما همکاران عزیز استفاده کنیم و همچنین از نظرات و پیشنهادات سازنده شما عزیزان همواره استفاده بنماییم.

از سرپرست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر زنگنه اسدی بابت فراهم آوردن شرایط برگزاری و امکانات پذیرایی سپاسگزاری میکنیم. از هیات رئیسه محترم جلسه، آقایان دکتر عباس محمدیان، دکتر سید جواد خاتمی، دکتر علی اکبر عارفی جمال و دکتر علی اصغر علوی،  بسیار سپاسگزاریم که روند برگزاری مجمع و انتخابات را نظارت نمودند. در پایان لیست منتخبین مجمع محترم صنفی دوره به ترتیب اعضا اصلی و علی البدل در ذیل آمده است:

آقای دکتر علیرضا کیخسروی
آقای دکتر سعید غنی آبادی