مرکزهمکاری های علمی دفاعی و امورنخبگان شهید فهمیده  سبزوار در راستای رفع نیازهای گلوگاهی ملی با اولویت بخش دفاع دو ماموریت ویژه بر عهده دارد :
ماموریت اول مرکز  : گسترش تعاملات صنایع دفاعی با دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی

• این فرآیند با هدف سازماندهی همکاری های علمی دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی کشور با بخش دفاع فعالیت می نماید و محورهای اصلی ذیل در دستور کار خود دارد :
  • حمایت و راهبری رساله ها و پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با همکاری سازمان های صنعتی ( معرفی به سازمان های دفاعی مربوطه و در صورت کاربردی بودن طرح قرارداد منعقد می گیرد )
  • حمایت و راهبری امور مربوط به پروژه های همکاری های مشترک ( پروژه های سازمان های دفاعی با دانشکاه ها ، طرح های پژوهشی و پایان نامه های کارشناسی ارشد (به اتمام رسیده و مرتبط با حوزه دفاع )واصله از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی ، امور مربوط به احصاء فن آوری های گلوگاهی  سازمان  های  دفاعی  در دانشگاه ها )
  • حمایت از انجمن ها ، کنفرانس ها ، همایشات ، مسابقات علمی و ….
  • جهت حمایت از همایشها و کنفرانس ها باید درخواست حمایت  توسط معاونت پژوهشی دانشگاه  حداقل 5 ماه قبل از زمان برگزاری به این مرکز  اعلام گردد .

ماموریت دوم  مرکز : حمایت مالی و معنوی  ازنخبگان ونوآوران و ظرفیت های مستعد

• در این فرآیند که با هدف ساماندهی امور نخبگان و نوآوران حقیقی مرتبط با بخش دفاع ایجاد شده است فعالیت های زیر انجام می گیرد :
  • راهبری امور نخبگان وظیفه ودجا بر اساس دستورالعمل ابلاغی ستاد کل ن.م
  • راهبری امور همکاران تحقیقاتی بخش دفاع ( متقاضیان کسر خدمت سربازی ) بر اساس دستورالعمل ابلاغی ستاد کل ن.م
  • راهبری ایده ها و طرح های خلاقانه دفاعی نخبگان و نوآوران (ارزیابی ، رشد و حمایت طرح های نخبگان )

شرایط حمایت از طرح و ایده :™   [toggles class=”yourcustomclass”]
[toggle title=”قراردادهای سطح 1″ class=”in”]
این قرار داد مربوط به طرح های است که در حد امکان سنجی و طراحی مفهومی باشند و مبلغ حمایتی تا سقف 10 میلیون ریال است . درمستنداتمربوط به طرح بایستی اطلاعات مربوط به : ارائه تئوری ، ارائه فرآیند ، اثبات ایده تئوری ، امکان سنجی و طراحی مفهومی و طراحی مقدماتی طرح ذکر گردد.
™    فرم های اولیه مربوط به تکمیل مستندات طرح :
™    فرم I-38-FR-049, I-38-FR-068
™    فرم I-38-FR-069
™    طرح ابتدا باید توسط حود اقل  دو کارشناس که دارای شناسه رجیستری باشند بررسی و تایید گردد :
[toggle title=”قراردادهای سطح 1 به بالا”]

™  این قرار داد مربوط به طرح هایی است که مورد نیاز صنایع دفاعی باشد ( دارای اعلام نیاز صنعت ) و مبلغ حمایتی از 25 میلیون ریال سطح 2 ، 100میلیون ریال سطح 3  و 200  میلیون ریال برای سطح 4 است .شرایط قرار داد برای هر سطح به شرح زیر است
™    طراحی تفصیلی ( سطح 2 )
™     ساخت نمونه آزمایشگاهی ، ساخت نمونه آزمایشی  ( سطح 3 )
™     ساخت نمونه مهندسی ، ساخت نمونه نیمه صنعتی ، ساخت نمونه صنعتی ، ساخت نمونه عملیاتی ( سطح 4 )
™    فرم های اولیه مربوط به تکمیل مستندات طرح :
™    فرم I-38-FR-049, I-38-FR-068
™    طرح ابتدا باید توسط حد اقل  دو کارشناس که دارای شناسه رجیستری باشند بررسی و تایید گردد :
™    فرم I-38-FR-069
™  در صورت تایید ( کسب امتیاز بیشتر از 75 ) و تکمیل فرم مربوطه جهت استعلام کاربرد دفاعی و در نهایت عقد قرارداد به مرکز ارسال می گردد.
شرایط امریه و کسر خدمت

• جهت اخذ امریه  متقاضیان باید همراه با رزومه  به مرکز نخبگان مراجعه نمایند . البته جهت کسب اطلاعات بیشتر ابتدا با مرکز تماس حاصل فرمایند .
  • و متقاضیان کسر خدمت باید جهت انتخاب عناوین پروژه های کسر خدمت  به معاونت پژوهشی دانشگاه و یا به مرکز نخبگان مراجعه نمایند

[toggle title=”اقدامات ویژه مرکز:”]

™   این مرکز جهت حمایت از نخبگان و نوآوران شهرستان سبزوار اقدام به طراحی دو طرح ویژه به نامهای «وقف علمی » و «زکات علمی » با همکاری ارگانهای ذیربط نموده است که همکاری تمامی اساتید دانشگاه ها و مراکز علمی تحقیقاتی و سایر نخبگان و نوآوران حقیقی و حقوقی  در اجرای آن می تواند باعث ایجاد تحولی شگرف در توسعه علمی و صنعتی و به تبع آن اقتصادی شهرستان سبزوارگردد.
™      در ادامه این دو طرح به تفصیل ارایه شده است
™              وقف علمی
        ™     زکات علمی
[/toggles]