[thumbnail src=”https://www.hsu.ac.ir/research/files/2016/12/photo_2016-11-15_11-39-23-640×560-300×263.jpg”]

مسئول پژوهش دانشگاه آزاداسلامی مشهد:

سرمایه گذاری بامحوریت فناوری درنمایشگاه پژوهش
مسئول پژوهش دانشگاه آزاداسلامی مشهد گفت: نمایشگاه پژوهش و فناوری امسال با محوریت علم وفناوری  ازسرمایه گذاران و هلدینگ های خدماتی در نمایشگاه امسال استقبال می کند.
به گزارش ستاد خبری هفته پژوهش و فناوری خراسان رضوی، نوبخت افزود : جشنواره پژوهش و فناوری امسال که به دانشگاه آزادمحول شده است در۵هزارمترمربع فضا باحضور ۹۰ مجموعه دانشگاهی، ارگانها، سازمان ها، جهاد دانشگاهی، در ۵۴غرفه جانمایی شده است.
وی بیان کرد : امسال غرفه اختصاصی گفتگو و صنایع داریم که ۲۰مترمربع به متراژ نمایشگاه امسال افزوده شده است.
مسئول پژوهش دانشگاه آزاداسلامی مشهد عنوان کرد: نمایشگاه پژوهش امسال از موضوعات تئوریک خارج شده وبه موضوعات عملی پرداخته است که از ویژگیهای نمایشگاه امسال است و ۲۰درصد مشارکت ازنظرمحصولات فناوری بیشترشده است..
وی از ویِژگیهای دیگر این نمایشگاه گفت: غرفه های امسال با خلاقیت جالبی چیده شده است که نمایشگاه امسال رابه سال گذشته متمایزترمیکند.
نوبخت در پایان افزود: دانشگاه آزاداسلامی با برنامه ریزی که در نمایشگاه امسال دارد نگاهی نو در حوزه فناوری و توسعه پژوهش وکارآفرینی رابه نمایش گذاشته است.