با حضور وزیر علوم از طرح واحد فناور مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری رونمایی شد

IMG_20161215_201508

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از طرح  واحد  فناور مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری رونمایی کرد.

دکتر رضا سهیلی فرد در گفتگوبا روابط عمومی دانشگاه افزود: در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور وزیر علوم از یکی از طرح های واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با عنوان”سیستم جامع پایش و اتوماسیون مرغداری ها” رونمایی شد.

IMG_20161215_201525

مدیر مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه  این طرح متعلق به هسته فناور سیمرغ الکترونیک مرکز رشد دانشگاه  است تصریح کرد: طرح سیستم جامع پایش و اتوماسیون مرغداری های توسط دکتر محمد ابراهیم حاجی آبادی با هدف کنترل عرضه و تقاضای طیور طراحی شده است.

گفتنی است در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که از ۲۴  الی ۲۸آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران دایر است، دانشگاه حکیم سبزواری در غرفه ای که به همت مرکز رشد واحدهای فناور و معاونت پژوهشی برپا شده است به معرفی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه و محصولات فناور شرکتهای مستقر در مرکز رشد پرداخته است.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5