برگزاری سیمنار تخصصی اتوماسیون صنعتی مرغداری

سیمنار تخصصی اتوماسیون صنعتی مرغداری چهارشنبه شب دوازدهم مهرماه به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری و با همت شرکت فناور محور سیمرغ الکترونیک اسرار در مجتمع پردیسان دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

🔺در این سیمنار که مهندس برادران معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، مهندس برغمدی مدیر جهاد کشاورزی سبزوار و جمعی از مسولین شهرستان و همچنین حدود ۱۲۰ مرغدار برتر سبزوار حضور داشتند، اهمیت استفاده از اتوماسیون صنعتی در حوزه مرغداری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

🔺در ابتدای این جلسه دکتر حاجی آبادی استادیار دانشکده مهندسی برق و مدیر عامل شرکت سیمرغ الکترونیک در مورد تاثیرگذاری استفاده از اتوماسیون صنعتی در مرغداری ها در کاهش مصرف سوخت، افزایش بهره وری، کاهش ضریب تبدیل و کاهش تلفات پرداخت.

🔺سپس مهندس برغمدی در سخنانی بر استفاده از ظرفیت موجود در دانشگاه ها بویژه دانشگاه حکیم سبزواری تاکید کرد.

🔺لازم به ذکر است شرکت سیمرغ الکترونیک اسرار، مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه اتوماسیون صنعتی و تله متری مشغول به فعالیت بوده و محصول اصلی این واحد فناور در حوزه اتوماسیون مرغداری توسط وزیر علوم در نمایشگاه پژوهش و فناوری سال جاری رونمایی شده است.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5