برگزاری هجدهمین جلسه شورای مرکز رشد

هجدهمین جلسه شورای مرکز رشد با حضور اعضای شورا در محل ساختمان مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در تاریخ ۹۶/۸/۱۰ برگزار گردید . در این جلسه اعضای جدید شورای مرکز رشد که با حکم ریاست محترم به سمت عضو شورا ی مرکز رشد منصوب گردیدند معارفه و از زحمات چندین ساله اعضای قبلی تقدیر و تشکر شد. شایان ذکر است ترکیب کنونی شورا مطابق اساسنامه و در راستای رسالت کارآفرینی مرکز رشد علاوه بر مدیر مرکز، نماینده ریاست دانشگاه و نماینده پارک علم و فناوری استان خراسان رضوی شامل ترکیبی از محققان، مدیران صنایع ، کارشناسان خبره اقتصادی و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان می باشد. در این جلسه با ورود شرکت مروارید دشت جوین به مرحله رشد موافقت شده و همچنین آیین نامه های مرکز رشد جهت ارسال به وزارت متبوع مورد تصویب قرار گرفت.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5