حضور مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه حکیم سبزواری در نمایشگاه ایده آرا

نمایشگاه ایده آرا با همکاری فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان سبزوار در تاریخ یکشنبه ۳۰ مرداد ماه در آموزشگاه علمی تخصصی جواد الائمه ناجا برگزار گردید. این نمایشگاه که نخستین رویداد در حوزه بوم کارآفرینی و نوآوری و ایده پردازی منجر به اشتغال بود با هدف حمایت از ایده ها و نوآوری های سربازان این فرماندهی برپا شد و مورد بازدید مسئولین محترم شهرستان از جمله امام جمعه محترم ،روسای دانشگاههای شهرستان، نمایندگان شورای شهر، سردار قربان زاده جانشین محترم فرماندهی انتظامی استان خراسان قرار گرفت .
سرهنگ مختاری فرمانده محترم انتظامی شهرستان ضمن بیان اینکه مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری ، دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در ساماندهی و پشتیبانی علمی تخصصی و پرورش ایده های برتر سربازان را به عهده دارند که خوشبختانه حاصل این پیوند انعقاد تفاهم نامه همکاری بین مراکز رشد و سربازان وظیفه کارآفرین بوده است.
در این نمایشگاه چند شرکت از مرکز رشد دانشگاه نیز به معرفی شرکت و محصول خود پرداختند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5