در هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشوربا حضور وزیر علوم دو طرح فناور دانشگاه حکیم سبزواری و مرکز رشد واحدهای فناور رونمایی شد

با حضور وزیر علوم درهجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور دو طرح فناور دانشگاه حکیم سبزواری رونمایی شد

هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور به مناسبت هفته پژوهش در حالی ظهر امروز با رونمایی از ۶۳ طرح فناورانه از دانشگاه ها و مراکز علمی سراسر کشور بدست وزیر علوم افتتاح شد، که دو طرح فناورانه از این طرح های منتخب جهت رونمایی، محصولات فناور دانشگاه حکیم سبزواری بود.

🔹گفتنی است قرار گرفتن دو طرح فناورانه دانشگاه حکیم سبزواری جهت رونمایی در افتتاحیه این نمایشگاه در حالی است که این دانشگاه در کنار چند دانشگاه مطرح و بزرگ کشورجزء معدود دانشگاه هایی هستند که دو طرح از آن ها جهت رونمایی در این رویداد نتخاب شده است.

🔹 لازم به یادآوری است “سیستم حفاظت محیطی مبتنی بر ارتباط داده نوری برای دانشگاه ها، پادگان های نظامی و مرزها” و “دستگاه ترموراکتورآزمایشگاهی” نام دو طرح فناورانه دانشگاه حکیم سبزواری در هجدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور بود که بدست وزیر علوم رونمایی شد.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5