دومین بازدید مشمولان نظام وظیفه سربازی از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه

دومین بازدید مشمولان نظام وظیفه سربازی از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه در تاریخ ۲۶ تیرماه ۱۴۰۱ با حضور فرمانده محترم انتظامی شهرستان، جناب سرهنگ بیات مختاری و معاون آموزش و تربیت جناب سرهنگ بهنام پور انجام پذیرفت. در این بازدید ابتدا جناب آقای دکتر رضایی مدیر محترم مرکز رشد ضمن تبیین و تشریح شرکت‌های فناور به بیان اهمیت کارآفرینی و توسعه اشتغالزایی بر اساس فناوری پرداخته و سپس با توضیح کامل ماهیت شرکت های دانش بنیان و تسهیلات و حمایت‌هایی که معاونت محترم علمی ریاست جمهوری از این شرکت ها می نماید؛ ابهامات موجود در این زمینه را تشریح نمودند. سپس مشمولان پرسش و پاسخ های خود را در زمینه شرکت های فناور و دانش بنیان و مسائل پیرامون آن بیان نمودند. در انتها سرهنگ بیات مختاری با ایراد سخنانی دوستانه از تمامی مشمولان درخواست کردند با توجه به شروع ارتباطات با مرکز رشد دانشگاه ؛ تمام ایده های نوآورانه و فناورانه خود را با مدیریت مرکز رشد به اشتراک بگذارند تا زمینه ای فراهم شود که این عزیزان بعد از اتمام دوران مقدس خدمت سربازی در مسیر تولید و اشتغال زایی قرار گیرند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5