سرمایه گذاری در چهار پروژه کارآفرینی توسط سرمایه گذار بخش خصوصی

مسئول مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در همایش “کارآفرینی کاربردی و مدیریت سازمانی” که به همت مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه و انجمن علمی زیست شناسی، برگزار شد زمینه جذب سرمایه گذار در چهار پروژه کارآفرینی دانشجویی فراهم شد.

هادی کیخسروی با اشاره به حضور جمعی از اساتید، مسئولین شهری و سرمایه گذاران بخش خصوصی و دانشجویان کارآفرین در این همایش، اظهار داشت: کارآفرینان دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری در این همایش به ارائه دستاوردهای خود پرداخته اند که این دستاوردها با استقبال خوب سرمایه گذاران مواجه و با اعلام حمایت سرمایه گذاران از این پروژه ها، مقرر شد نماینده ای از دانشگاه، مقدمات انعقاد قرارداد همکاری و تجاری سازی محصولات پیگیری شود.

وی ادامه داد: گروه آمرشی (تولید قارچ گانودرما)، شرکت نانوپژوهان حکیم(تولید رنگ عایق حرارتی، رنگ های ترافیک-جدولی-کفپوش های اپوکس)، گروه اسپیرومایس (جلبک اسپیرولینا) و گروه تولیدی قارچ کامبوجا چهارگروهی بودند که ایده ها و محصولات آنها در این همایش مورد توجه و حمایت سرمایه گذاران بخش خصوصی قرار گرفت.که سه شرکت در مرکز رشد ، توسعه و انتقال فناوری دانشگاه حکیم سبزواری مستقر می باشند.

کیخسروی افزود: مرکز آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه حکیم سبزواری آمادگی خود را جهت همکاری و انعقاد قرارداد در زمینه های کارآفرینی با کلیه سرمایه گذارانی که تمایل به سرمایه گذاری و مشارکت در تولید و تجاری سازی محصولات کارآفرینانه و دانش بنیاد دارند را اعلام می کند، لذا سرمایه گذاران محترم می توانند با مراجعه به سایت مرکز (جهت ورود به سایت کیلک کنید) و یا تماس با شماره های ۹-۴۴۰۱۲۸۷۸ – ۰۵۱ اطلاعات لازم را دریافت نمایند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5