هشتمین جلسه مشترک مدیر و کارشناسان مرکز رشد با مدیر عاملان واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه حکیم سبزواری در روز دوشنبه ۹۶/۲/۱۸ ساعت ۱۷ برگزار گردید . و مصوبات به شرح ذیل تصویب گردید.

• گزارش حضور شرکت ها توسط مدیر مرکز در سال ۹۵ و ۹۶ و اعلام  به برخی شرکت ها جهت حضور پر رنگ تر و فعالتر در دفتر کاری واقع در مرکز رشد.
  • یادآوری اتمام دوره پیش رشد شرکت ها و ارسال برنامه بیزینس پلن و گزارش پیشرفت کار جهت ورود به دوره رشد.
  • اعلام اقدام فوری به شرکت هایی که هنوز موفق به  ثبت شرکت خود نشده اند و تکمیل  هر چه سریعتر مراحل ثبت شرکت.
  • برنامه ریزی و اعلام به شرکتها جهت برگزاری کارگاه آموزشی پلان کسب و کار با حضور مدرس پارک علم و فناوری جناب آقای صدیق و حضور تمامی شرکت ها در این کارگاه.
  • تهیه بوم کسب و کار توسط شرکت ها و نصب در دفاتر کاری مرکز رشد.
  • از طرف واحدهای فناور درخواست گردید کارگاههایی در زمینه بازاریابی و مالیات برگزار گردد..
  • پیشنهاد شد فن بازار مجازی در سایت مرکز رشد جهت ارایه محصولات واحدهای فناور ایجاد گردد.
  • مقرر گردید هر ماه یک جلسه جهت تبادل نظر واحدهای فناور برگزار گردد و حتی الامکان از مسئولین شهرستان مرتبط با امور واحدهای فناور نیز جهت خضور در برخی جلسات دعوت به عمل آید. همچنین حضور ریاست محترم دانشگاه نیز در یکی از جلسات واحدهای فناور جهت طرح مسایل واحدهای فناور پیشنهاد گردید.
  • در پایان هر کدام از شرکت ها در مورد ایده ی محوری خود کمی صحبت کردند و ضمن گزارش پیشرفت کاری خود نقاط قوت و ضعف کاری خود را بیان کردند و سایر شرکتها به بیان راهکارهایی جهت برطرف شدن نقاط ضعف هر شرکت می پرداختند شرکت های جدید تا حدودی با برنامه کاری مرکز آشنا شدند و از سایر شرکت های مرکز رشد جهت پیشرفت برنامه کاری خود یاری گرفتند و حتی درخواست همکاری در برخی نقاط مشترک ایده محوری خود را نمودند.

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5