هفدهمین جلسه شورای مرکز رشد برگزار گردید.

هفدمین جلسه شورای مرکز رشد واحدهای فناور مرکز در تاریخ ۹۶/۴/۱۸ ساعت ۱۸:۳۰ در محل مرکز رشد با حضور حداکثری اعضای شورا برگزار گردید.

در این جلسه که با محوریت تصویب آیین نامه مالی واحدهای فناور مرکز رشد با حضور آقایان دکتر حداد دکتر سهیلی دکتر پارسی پور دکتر شریعتی دکتر امیری راد و سرکار خانم کیخسروی برگزار گردید و اعضا ضمن بررسی آیین نامه نظرات خود را جهت تایید نهایی آن در جلسه بعدی هیات امنای دانشگاه اظهار داشتند در این جلسه با ورود ی هسته فناور سیمرغ الکترونیک بیهق به مرحله رشد موافقت گردید سپس سایر درخواستهای شرکتها بررسی و به موافقت اعضا رسید.

در پایان جلسه از شرکت فناور آریا صنعت هوشمند اسپاد جهت ورود به مرحله دانش بنیان با حضور اعضای جلسه تقدیر و تشکر شد و لوح تقدیری از جانب ریاست محترم دانشگاه توسط معاون محترم فرماندار به مدیر عامل و اعضای شرکت اهدا گردید .

در این جلسه مدیر عامل شرکت ضمن بیان توانایی های شرکت از اعضای شورا درخواست همکاری نموده و به آنها جهت اجرای پروژه های خود در سایر اماکن پژوهشی درخواست یاری  نمودند.که درخواست آنها در صورت اجرایی بودن مورد تایید قرار گرفت.

در این جلسه از دستگاه ربات هوشمند تکمیل شده توسط شرکت رونمایی شد و با هماهنگی قبلی معاونت محترم پژوهشی جهت استفاده در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه حکیم توسط دانشگاه خریداری گردید

در پایان دکتر حداد با بیان اینکه از ایده های ناب شرکتها توسط مرکز رشد و دفتر ریاست دانشگاه حمایت می شود آمادگی دانشگاه را جهت انعقاد قرارداهای مقرون به صرفه از لحاظ اقتصادی در صورت تایید پروپزال ارسالی از طریق شرکتها اعلام نمود .

اطلاعات تماس

آدرس: میدان صاحب الزمان،  خیابان 24 متری انقلاب، خیابان نیستان،  پلاک 5