شنبه 2 آبان 1405

جستجو

برگزاری سومین جلسه درس کارآفرینی

📚سومین جلسه درس کارآفرینی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

سومین جلسه درس کارآفرینی با هدایت و نظارت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه حکیم سبزواری در روز چهارشنبه ۱۵ مهرماه در دو ساعت زمانی ۱۰ و ۱۴ در محل تالار خلیج فارس دانشکده مهندسی نفت برگزار شد.

این مراسم، دومین جلسه کلاس درس کارآفرینی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری، از مجموعه جلسات توسعه فردی استاد دکتر فرشاد عضو هیات علمی گروه روان شناسی و‌ مشاوره دانشگاه حکیم سبزواری بود که در پایان این کلاس دانشجویان نسبت به خودشناسی و شخصیت شناسی و هویت خود، آگاهی و در نهایت توسعه و ارتقاء پیدا می کنند و زمینه های ظهور و ایجاد ایده‌های کارآفرینانه را در خود می یابند.

🌐مسیر توسعه فردی در درس کارآفرینی مسیری است که دانشجویان تلاش می‌کنند با شناخت بهتر خود به سوی شناخت توانمندی‌ها، کشف ظرفیت‌ها و در نهایت شکل‌گیری ایده‌های نوآورانه و فناورانه هدایت شوند.

🔹 مرکز کارآفرینی و نوآوری:

Innovation_hsu@ (تلگرام)

📌با ما همراه باشید :

🔗 آپارات | بله | ایتا | سایت