نسخه یک قالب  پایان‌نامه دانشگاه حکیم سبزواری منتشر شد،‌این قالب نسبت به نسخه‌های قبلی آزمایشی، تغییرات زیادی داشته است. برخی از تغییرات در ابتدای فایل کلاس آمده است.داشتن تک‌لایو ۲۰۱۱ به بالا برای استفاده از این قالب کفایت می‌کند. شایان ذکر است که با پردازش آنلاین پایان‌نامه در Overleaf، دانشجویان می‌توانند بدون نصب هیچ توزیع‌تکی و صرفا با دسترسی اینترنت مناسب، اقدام به نوشتن و پردازش سند خود نمایند .
به سبب تغییرات زیاد این نسخه نسبت به نسخه‌های قبل، صرف کپی کردن فایل کلاس برای اعمال تغییرات کفایت نمی‌کند و دانشجویانی که پایان‌نامه خود را با استفاده از نسخه‌های قبلی آماده کرده‌اند، باید این نسخه را در یک شاخه مجزا قرار دهند، سپس فایلهای مربوط به فصلها و پیوست‌های خود را در این شاخه کپی نمایند و مشخصات فارسی و لاتین خود را در فایلهای faTitle,enTitle جدید مجدداً وارد نمایند.
در حال حاضر در خروجی پردازش آنلاین تصاویر اضافی نمایش داده می‌شوند که این مشکل در اجرای روی دستگاه وجود ندارد.
جهت اطلاع از آخرین نسخه‌ها و تغییرات این صفحه را ملاحظه فرمایید.