در روز دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ انجمن علمی گروه علوم قرآن و حدیث / تاریخ تشیع با همکاری نهاد رهبری در دانشگاه حکیم سبزواری اقدام به برگزاری نشستی با عنوان “بررسی تاریخی سیره پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم از بعثت تا هجرت” نمود. در این نشست که بین ساعت ۱۲ تا ۱۴ در دانشکده الهیات اتاق ۳۸۲ برگزار شد، دکتر یعقوب تابش مشاور انجمن علمی گروه هدف از این نشست را نقد،  بررسی و پخش بریدۀ فیلم محمد رسول الله(ص) ساخته مصطفی عقاد دانست. وی در ادامه افزود فیلم های تاریخی اگر از صافی نقد عبور کنند می‌توانند به منزله ابزاری سودمند برای آموزش تاریخ اسلام مورد استفاده قرار گیرند. در ادامه بخش بعثت تا هجرت فیلم به مدت ۵۸ دقیقه پخش شد. پس از آن دکتر علی یحیایی، دکتر زینب امیدیان و دکتر محمد مصطفایی به بررسی و نقد ابعاد مختلف فیلم پرداختند و به پرسش‌های دانشجویان پاسخ دادند. در این نشست افزون بر اساتید گروه دکتر فاطمه رجایی از گروه  فقه حضور داشت.
این نشست اولین جلسه از سلسله نشست‌های سیره پیامبر( ص) بود، تاریخ نشست بعدی با عنوان” از هجرت تا رحلت” یا ” حکومت اسلامی در عصر پیامبر(ص)” متعاقباً اعلام می گردد.
د. یعقوب تابش؛ مشاور انجمن علمی  گروه علوم قرآن حدیث / تاریخ تشیع