رشته تاریخ تمدن ملل اسلامی در مقطع کارشناسی برای داورطلبان حضور در دانشگاه حکیم سبزواری قابل انتخاب گردید. بنا بر اصلاحیه دفترچه انتخاب رشته سال 1397، داورطلبان علوم انسانی می توانند مقطع کارشناسی رشته تاریخ تمدن ملل اسلامی را در دانشگاه حکیم سبزواری انتخاب نمایند. ظرفیت این رشته در نوبت اول(روزانه) 50 نفر و در نوبت دوم 8 نفر در نظر گرفته شده است.
نظر به اینکه این رشته در مقطع کارشناسی تنها در دانشگاه فردوسی مشهد از میان تمامی دانشگاه های استانهای شرقی ایران دایر است، همچنین با توجه به جایگاه علمی دانشگاه حکیم سبزواری و نیز اهمیت مطالعات و اندیشه تاریخی در نواحی خراسان، به ویژه اهمیت تاریخی سبزوار در این زمینه، انتظار می رود این رشته به تربیت دانش آموختگان ممتاز و فرهیخه در حوزه گسترده مطالعاتی خود در سالهای آتی بینجامد.