تهیه و تدوین طرح کسب و کار

تئوری

دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری : 3.000.000 ريال

سایر دانشجویان : 3.500.000 ريال

شرایط اقساطی واریز شهریه:

((دانشجویان گرامی  که تا 98/7/24  ثبت نام نمایند، می توانند 50درصد شهریه را در هنگام ثبت نام و مابقی شهریه را تا اواسط دوره پرداخت نمایند.))

معرفی دوره:

با توجه به فضای رقابت شدید در کسب و کار ، افراد، سازمان ها و شرکت هایی موفق خواهند بود که به جای توسل بر شانس و اقبال و استفاده از روش های کورکورانه در راه اندازی کسب و کار خود از روش های علمی و تجربه شده  استفاده نمایند، یکی از مشکلات کسب و کارهای نوپا همواره ای بوده است که “کالا و يا خدمت ارائه شده توسط من براي اولين بار ارائه مي شود” يا عباراتي از اين دست که “کيفيت ارائه کالا و خدمات من، بهتر از نمونه هاي مشابه است”. مطالعه علل شکست خيل عظيم شرکت هاي ناموفق که توسط مؤسسان آن رها شده و يا منحل شده اند مؤيد اين مطلب است که تصورات فوق الذکر، پيش از هر اقدامي بايد به روش هاي مطمئن و علمي سنجيده و ارزيابي گردد. يکي از اين روش ها و دستورالعمل ها جهت ارزيابي قابليت اجرايي بودن برنامه کسب و کار، نوشتن طرح کسب و کار يا (Business Plan) است.

طرح کسب و کار، يک سند مکتوب است که روش اجراي ايده مورد نظر را از ابتدا تا انتها شرح داده و يک مطالعه جامع و مستند براي ارزيابي برنامه کسب و کار ارائه مي دهد. اين طرح مي‌تواند به کارآفريناني که به دنبال سرمايه گذار هستند و مي‌خواهند اهداف و چشم اندازهاي کسب و کارشان را به خوبي به نمايش سرمايه گذاران احتمالي بگذارند، کمک شاياني ارائه دهد. بيان خلاصه اجرايي، شرح کسب و کار، استراتژي هاي بازار، تحليل رقبا، برنامه توسعه کسب و کار، عوامل اقتصادي-مالي شرکت و برنامه مديريتي و عملياتي، 7نقطه قوت در طرح تدوين شده کسب و کار مي باشند.

سرفصل های دوره :

1. توانايي ايجاد ايده كسب و كار

2. توانايي تحليل محيط و صنعت

3. توانايي تشریح فعاليت كارآفرينانه

4. توانايي ايجاد طرح عملياتي (توليد)

5. توانايي ايجاد طرح بازاريابي

6. توانايي ايجاد طرح سازماني

7. توانايي انجام ارزيابي ريسك

8. توانايي ايجاد طرح مالي

9. توانايي تهيه و تدوين يك طرح كسب و كار در زمينه مورد علاقه

مزایای شرکت در دوره:

1. . دریافت گواهینامه پایان دوره از دانشگاه حکیم سبزواری با قابلیت ترجمه

2. آشنایی بازار کار وکسب راه های شناخت و فروش محصول

3. مدیریت تجارت کسب و کار

4. امکان نوشتن طرح تجاری برای افراد و سازمان های متقاضی و کسب درآمد بالا

5. ایجاد کسب و کار با کمترین مخاطره و بیشترین احتمال موفقیت

شماره حساب واریز هزینه دوره :

لطفا هزینه دوره را به یکی از طرق زیر واریز  و  تصویر آن را در فرم ثبت نام بارگذاری نمایید.

شماره حساب : 458054126

شماره شبا : IR240180000000000458054126