دپارتمان فناوري اطلاعات و ارتباطات

برای دانشجویان حکیم سبزواری

8.000.000 ریال

اتمام مهلت ثبت نام

اولویت با کسانی می باشد که پیش ثبت نام کرده باشند .

گروه بندی – روزهای فرد

گروه بندی روزهای زوج

با سلام و احترام خدمت دانشجویان گرامی -در دو گروه کلاس icdl برگزار می گردد- گروه روزهای زوج – گروه روزهای فرد – گروه روز های زوج – شنبه – دوشنبه – چهارشنبه ساعت 19 الی 20.30 در ایام ماه رمضان – و ساعت 18 الی 20 در ایام بعد ماه رمضان – گروه روزهای فرد شامل یک شنبه ، سه شنبه ، چهارشنبه ، که یک شنبه و سه شنبه در ماه رمضان ساعت 19 الی 20.30 تشکیل می گردد – بعد ماه رمضان ساعت 18 الی 20 – و در روز چهارشنبه ساعت 14-12 می باشد .

به اطلاع ثبت نام کنندگان دوره های آموزشی می رساند : جهت قطعی نمودن ثبت نام نسبت به پرداخت الکترونیکی شهریه که لینک آن در ذیل صفحه می باشد اقدام نمایید .

اطلاعات دوره :

کلمه ی icdl مخفف عبارت International Computer Driving Licenceمهارت های هفت گانه در زمینه ی کامپیوتر می باشد . یادگیری مهارت های هفت گانه ی ICDL بیانگر میزان تسلط کافی بر مهارت های کامپیوتری می باشد . افرادی که در مراکز و شرکت ها شاغل هستند به منظور افزایش سطح آگاهی و اطلاعات خود و همچنین افزایش سطح مهارت های عمومی خود می بایستی دوره ی ICDL را با موفقیت گذرانده و گواهینامه ی ICDL را دریافت کرده باشند .
اهمیت یادگیری و اموزش ICDL  به قدری روشن و مبرهن است که بسیاری از شرکت ها ، سازمان ها و مراکز دولتی و خصوصی در برنامه ریزی طرح های توسعه ی منابع انسانی ، یکی از استراتژیهای خود را به این مهم اختصاص داده اند .

سرفصل های دوره :

1. (IT) آشنايی با مفاهیم پایه و اساسی فناوری اطلاعات

2. (Windows) آشنايی با شیوه استفاده از کامپیوتر و مدیریت فایلها

3. (Word) شیوه به کارگیری نرم افزار واژه پرداز

4. (Excel) شیوه کار با صفحه گسترده

5. (Access) شیوه استفاده از نرم افزار پایگاه داده ها

6. (Powerpoint) شیوه کار با نرم افزار ارائه مطلب

7. (Internet) اطلاعات و ارتباطات

توضیحات:

• ثبت نام از طریق لینک https://www.hsu.ac.ir/azad انجام می شود.
  • مهلت پیش ثبت نام تا 8-12-1401 می باشد و در صورت به حد نصاب رسیدن کلاس ها، جهت ثبت نام قطعی اطلاع رسانی خواهد شد. ضمناً تخفیفات اعمال شده برای افرادی می باشد که پیش ثبت نام را انجام داده باشند.
  • بعد از پایان دوره و در صورت موفقیت در آزمون، به دانش پذیران مدرک فنی و حرفه ای اعطاء خواهد شد.
  • هزینه ثبت نام وشرکت در امتحان و دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای بر عهده دانش پذیر می باشد(در حدود1.45.000 ریال تا 1.650.000 ریال)
  • پاسخگویی به سؤالات 9 -44012878 در وقت اداری
  • کلاس ها در دانشگاه و در صورت نیاز در مرکز فنی و حرفه ای در ساعات 12 الی 14 و یا 18 الی 20 برگزار خواهند شد.

مزایای دوره های برگزار شده در دانشگاه با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

• تخفیفات و شهریه پائین برای دوره ها
  • برگزاری دوره زیر نظر دانشگاه حکیم سبزواری
  • مدرک فنی و حرفه ای بیانگر مهارت انجام یک شغل یا حرفه بوده استکه دارای اعتبار در بیش از 70 کشور را دارا است .
  • جذب بهتر و سریع تر در بازار کار داخل و خارج
  • جایگزین مدارک دانشگاهی به عنوان مدرک معادل