پنجمین جلسه درس کارآفرینی با هدایت و نظارت مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه حکیم سبزواری در روز چهارشنبه ۲۹مهرماه در دو ساعت زمانی ۱۰ و ۱۴ در محل تالار خلیج فارس دانشکده مهندسی نفت برگزار شد.
این مراسم، اولین جلسه کلاس درس کارآفرینی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری، از مجموعه جلسات سواد مالی استاد دکتر محمدی عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه حکیم سبزواری بود که در پایان این کلاس دانشجویان نسبت به مفاهیم اقتصادی و به ویژه تحقیقات بازار، آگاهی پیدا می کنند تا با زمینه های راه اندازی یک کسب و کار در بازار آشنا شوند.
آشنایی با مفاهیم اقتصادی و بازار و مفاهیم مرتبط اقتصادی آن به شکلگیری ایدههای نوآورانه و فناورانه دانشجویان در قالب ساخت بوم مدل کسب و کار و در نهایت به افزایش هوش و سواد مالی آنان می انجامد.
راه های ارتباط
مرکز کارآفرینی و نوآوری:
Innovation_hsu@(تلگرام)
با ما همراه باشید :
آپارات | بله | ایتا | سایت


