دکتر حسن استاجی عضو هیات علمی گروه معماری دانشگاه حکیم سبزواری به عضویت هیات اجرایی و کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین‌المللی «پایداری: معماری و محیط انسان‌ساخت» که سال آینده در شهر ونیز ایتالیا برگزارمی‌شود، انتخاب شد.
این کنفرانس بین‌المللی هرساله در کشورهای مختلف از قاره‌های مختلف برگزار می‌شود که پنجمین دوره‌ی آن ماه می ۲۰۱۸ در ونیز ایتالیا برگزار می‌شود. چالش پیش روی این کنفرانس گرمایش زمین و بالا آمدن سطح آب دریاهای آزاد است. این کنفرانس، در کنار مقالات پژوهشی، با برگزاری یک مسابقه‌ی بین‌المللی معماری به دنبال یافتن راهکارهایی اجرایی برای مقابله با این تهدیدات در سطح جهانی است.
حضور فعال اعضای هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری در عرصه‌های بین‌المللی در راستای سیاست کلی دانشگاه مبنی بر فعال‌سازی حوزه‌ی دیپلماسی علمی است. با توجه به فعالیت‌های چشمگیر دانشگاه حکیم سبزواری در عرصه  تعاملات بین‌المللی، این دانشگاه از میان بالغ‌بر ۲۰۰ دانشگاه و مرکز علمی و پژوهشی کشور به‌عنوان یکی از شش دانشگاه و پژوهشگاه برتر کشور در حوزه دیپلماسی علمی در سال ۹۴-۹۵ برگزیده شد.