جناب آقای محمود طوسی

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی و با عنایت به پیشنهاد سرپرست محترم معاونت فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی به شماره نامه 35091 مورخ 1400/09/10 به موجب این حکم به عنوان “سرپرست مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه” دانشگاه منصوب می گردید.

انتظار مي‌رود با پيروي از آموزه‌هاي اسلامي، مباني علمي، روحيه انقلابي، راهبردهاي اساسي دولت مردمي و جلب همکاري جامعه دانشگاهي و منابع انساني حوزه مربوط تمامي امکانات مادي و معنوي دانشگاه را براي تحقق سياست‌هاي اصلي در توسعه فضاي کسب و کار،‌ تجاري نمودن فعاليتهاي پژوهشي دانشگاهيان و پيشرفت همه جانبه علم و فناوري  به کار گيريد.
توفيق روزافزون جناب‌ عالي را در پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و منويات رهبر حکيم انقلاب اسلامي حضرت آيت الله خامنه‌اي(مدظله العالي) از درگاه پروردگار متعال خواستاريم.

دکتر محمدعلي زنگنه اسدي
سرپرست دانشگاه