باسمه تعالی

برادر گرامی جناب آقای دکتر محمّدعلی زنگنه اسدی

عضو محترم هیأت علمی گروه جغرافیا دانشگاه حکیم سبزواری

انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان سرپرست دانشگاه حکیم سبزواری که نشان از درایت، لیاقت و توانمندی شما دارد را گرامی داشته، تعهد و کارآمدی‌های برجسته جنابعالی یقیناً نویدبخش دستیابی هر چه بیشتر به قله‌های رفیع پیشرفت و توسعه دانشگاه خواهد بود.

این مسئولیت جدید را به جنابعالی و جامعه علمی دانشگاه حکیم سبزواری تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال توفیقات بیش از پیش شما را جهت ارائه خدمتی شایسته به جامعه دانشگاهیان حکیم سبزواری و همچنین مردم شریف شهرستان سبزوار مسئلت داریم.

همچنین از زحمات صادقانه و دلسوزانه جناب آقای دکتر علی اصغر مولوی که تصدی ریاست دانشگاه حکیم سبزواری را در چهارسال گذشته برعهده داشتند کمال تشکر و قدردانی را داریم و توفیق روزافزون را از درگاه خداوند منان برای ایشان خواستاریم.