در سومین روز از ماه رمضان، همزمان با اقامه نماز ظهر و عصر، حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای ایمانی خواه در حضور اساتید، دانشجویان و کارکنان در سلسله مباحث سبک زندگی به سبک ماه رمضان، به مسئله «تقوا» اشاره داشتند. ایشان شاه کلید موفقیت در زندگی را «ادب» دانستند. چنانکه در پرتو ادب برکات بسیاری نصیب انسان می شود و نوعی عصمت یا پیراستگی از خطا و اشتباه در گفتار و رفتار و حفظ حدود و حریم مقام و موقعیت افراد پدید می آید که چون گوهری روشنی بخش در مسیر زندگی باعث سعادت آدمی می شود. همچنین لازمه رسیدن به این ادب را تقوای الهی ذکر نمودند؛ تقوا نه به معنای ترس از خدا و پرهیزگاری، بلکه به معنای مراقبت کردن و مانع ایجاد کردن خود و آنچه ما را از مسیر حق باز می دارد(خودکنترلی). این مراقبت کردن نیز باید با دقت در حلال و حرام اعمال و … صورت گیرد. در آخر اشاره­ای به خُطبه مُتّقین یا خطبه هَمّام از خطبه‌های مشهور نهج البلاغه درباره صفات پرهیزکاران نیز نمودند که در آن به اوصاف افراد با تقوا چون نیک‌گفتاری، میانه‌روی، فروتنی، گوش‌دادن به علم سودمند، حریص در طلب دانش، شکیبایی در سختی، بخشیدن کسی که بدو ستم کرده، دوری از سخن زشت و فروبردن خشم و … پرداخته شده است.