🔸 نشست بررسی تحولات منطقه و غزه با همکاری دفتر هم اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری و بسیج دانشگاهیان حکیم سبزواری شب گذشته همزمان با هفته گرامیداشت بسیج در تالار همایش بین المللی بیهقی برگزار شد.

🔸 به گزارش روابط عمومی دانشگاه سخنران اصلی این نشست که با حضور حداکثری و پرشور اساتید، دانشجویان و کارکنان برگزار شد، دکتر امین کوشکی عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی و مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری بود.

🔸 در این نشست دانشگاهیان در فضای آزاد به بیان نقطه نظرات، دیدگاه ها و پرسش های خود در خصوص مسائل منطقه و غزه پرداختند.

🔸در انتهای این جلسه از زحمات دکتر علی محمد طزری مسئول سابق بسیج کارکنان دانشگاه تقدیر و آقای محسن معصومی به عنوان مسئول جدید بسیج کارکنان دانشگاه معارفه شد.

🔸همچنین از دکتر مهدی بقایری عضو هیات علمی و دانشیار گروه شیمی به عنوان استاد بسیجی نمونه و دکتر سمیه خاتمی عضو هیات علمی گروه معارف اسلامی به عنوان استاد برتر عرصه جهاد تبیین تقدیر شد.