بازدیدتعدادی از دانشجویان مهندسی پلیمر و مهندسی شیمی در تاریخ ۱۴۰۲/۰۹/۰۸ از شرکت طب پلاستیک شاهرود

در این بازدید  13 نفر از دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری از دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی حضور داشتند .

اساتید همراه دکتر امین کاظمی بیدختی و مهندس نقی ترک چورن

مشاهده خط تولید و محصولات، برگزاری جلسه‌ با مسئولان این واحد تولیدی از قسمت های مختلف این بازدید بود. ضمنا این شرکت آمادگی خود را در زمینه جذب فارغ التحصیلان، کارآموزی، پایان نامه­ های صنعت محور و طرح­های پژوهشی با دانشگاه حکیم سبزواری اعلام نمود.

گفتنی است: شرکت دانش بنیان طب پلاستیک واقع در شهرک صنعتی شاهرود، ظروف یکبار مصرف بهداشتى، دارویى و غذایى را با هدف تامین نیازهاى داخلى و ورود به بازارهاى رقابتى منطقه تولید می­ کند و در حال حاضر این شرکت مجهز به جدیدترین دستگاه ­های تزریق پلاستیک با ۷۰خط تولیدی است و برنامه های توسعه متعددی را در دستور کار دارد.

مرجع رسمی اخبار و اطلاعات انجمن های علمی دانشگاه حکیم سبزواری
کانال تلگرام