مرکز رشد واحدهای دانشگاه در طول حدودا 10 سال گذشته، پذیرای کارآفرینان و فناوران محترم بوده است. این مرکز، بستر لازم برای راه اندازی کسب و کارهای مبتنی بر فناوری و تولید محصولات دانش بنیان را فراهم می نماید. بخشی از حمایتهای این مرکز به فناوران، ارایه تسهیلات قرض الحسنه، فضای کاری، خدمات مشاوره و منتورینگ، بازارسازی و شبکه سازی می باشد. لازم به ذکر است که طرح هایی در این مرکز قابل پذیرش می باشد که مبتنی بر فناوری و نوآوری باشد و همچنین قابلیت تجاری سازی داشته باشد.

لذا با توجه به اینکه اولویت پذیرش در این مرکز با اعضای محترم خانواده بزرگ دانشگاه حکیم سبزواری (شامل دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی) می باشد، از شما جهت ارایه طرح های فناورانه و نوآورانه برای پذیرش در این مرکز صمیمانه دعوت به عمل می آید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به سایت hsu.ac.ir/roshd مراجعه نمایید و یا با شماره تلفن 44641952 تماس حاصل نمایید. قبلا از بذل توجه شما تقدیر و تشکر می گردد